Basisschool

Wat wordt er van uw kind verwacht op de basisschool?

Hoe kunt u uw kind helpen?

Uw kind wordt begeleid en beoordeeld door zijn of haar docenten. Het kan lastig zijn om inzicht in de verwachtingen van docenten te krijgen als u niet volledig thuis bent in alle leerwegen en mogelijkheden. Hierom bieden wij onze diensten aan.

Wij bieden:

 • Informatieavonden in groepsverband (gegeven in het Nederlands, Turks en Arabisch)
 • Persoonlijk advies
 • Bemiddeling en vertaling bij ouderavonden
 • Onafhankelijk advies met betrekking tot schooladviezen 

  Gegevens eerste kind

  Gegevens tweede kind

  Gegevens eerste kind

  Gegevens tweede kind

  Gegevens derde kind

  Gegevens eerste kind

  Gegevens tweede kind

  Gegevens derde kind

  Gegevens vierde kind

  Dit contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy en voorwaarden zijn van toepassing.

  Diensten

  Wat houden ze in?

  Informatieavonden

  Tijdens onze informatieavonden geven wij uitleg over de rol van de docenten van uw kind en waar zij op letten. Vervolgens geven we uitleg over alle leerwegen op het middelbaar onderwijs en wat deze kunnen betekenen voor de toekomst van uw kind. Denk hierbij aan informatie als vervolgstudies, baankans etc. Tot slot geven wij u uitleg over het maken van de keuzes, het voeren van het gesprek met uw kind en de docenten. Wij hopen dat u hiermee geholpen bent en met meer begrip van zaken en zelfverzekerdheid de gesprekken met uw kind en de docenten aan kunt gaan. Deze informatieavonden zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Wij bieden deze informatieavonden aan in het Nederlands, Turks en Arabisch (Marokkaans). Op ons evenementenkalender kunt u zien of er informatieavonden gepland staan en daar kunt u zich ook aanmelden. 

  Bemiddeling & vertaling

  Heeft u na het bijwonen van de informatieavond nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van uw vraag of wens kunnen we dan een plan van aanpak met u opstellen om bijvoorbeeld te achterhalen welke leerweg goed bij uw kind zou passen. We kunnen uw kind dan helpen ontdekken waar de interesses en de zwakke en sterke punten met betrekking tot school liggen. Aan de hand van een gesprek met u, uw kind en de docenten stellen wij vervolgens een advies op. Dit kan u helpen met het bepalen welk advies passend zou zijn bij uw kind. Het kan u ook duidelijkheid geven over de ambities van uw kind en uw wensen voor de toekomst van uw kind. 

  Onze diensten op maat hebben geen vast prijzenplan. Hierom adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan duidelijkheid verschaffen over de eventuele kosten. Als u zich zorgen maakt over uw financiële draagkracht kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben verschillende regelingen om ouders te helpen, ook als ze niet beschikken over de financiële middelen voor persoonlijke begeleiding. 

  Persoonlijk Onderwijsadvies

  Heeft u na het bijwonen van de informatieavond nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van uw vraag of wens kunnen we dan een plan van aanpak met u opstellen om bijvoorbeeld te achterhalen welke leerweg goed bij uw kind zou passen? We kunnen uw kind dan helpen achterhalen waar de interesses, de zwakke en sterke punten met betrekking tot school liggen. Aan de hand van een gesprek met u, uw kind en de docenten stellen wij dan een advies op. Dit kan u dan helpen met het bepalen welk advies toepasselijk zou zij voor uw kind. Het kan u ook duidelijkheid geven over de ambities van uw kind en uw wensen voor de toekomst van uw kind. 

  Onze diensten op maat hebben geen vast prijzenplan. Hierom adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan duidelijkheid verschaffen over de eventuele kosten. Als u zich zorgen maakt over uw financiële draagkracht kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben verschillende regelingen om ouders te helpen, ook als ze niet beschikken over de financiële midellen voor persoonlijke begeleiding. 

  Wij helpen ouders de toekomst van hun kind te begrijpen

   Gegevens eerste kind

   Gegevens tweede kind

   Gegevens eerste kind

   Gegevens tweede kind

   Gegevens derde kind

   Gegevens eerste kind

   Gegevens tweede kind

   Gegevens derde kind

   Gegevens vierde kind

   Dit contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy en voorwaarden zijn van toepassing.